מה המקור לכאבים חוסרים עקב פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/03/2017 | 17:04 | מאת: רוי

שלום, בשנתיים האחרונות סבלתי 4 פעמים מכאבים עזים בגב התחתון. לאחר שבוע של נטילת אתופן 500 הכאבים נחלשו בהדרגה. קיבלתי הפניה לmri וכעת אני ממתין. אני מנסה להבין את המקור לכאב, בהנחה שאכן היה לי פריצת דיסק כפי שמעריך הרופא (מקרין לרגליים). האם ההתקפים נובעים מדלקת שמופיע כל התקף, או שכל פעם מחדש הדיסק נפרץ שוב? (אני מודע להנחה שהכאב נובע ממתיחה של עמוד השדרה ולא מהריצה עצמה- השאלה למה הכאב חוזר כל כמה חודשים) תודה רבה .

סברי שזה קשור לדיסק אם מטריד מאד כדאי לבצע בירור עדכני ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה