כאב גב קבוע שמגיע בלילה במהלך שינה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/03/2017 | 05:16 | מאת: שימי

בחודשיים האחרונים אני מתעורר משינה כל יום ( בערך 5 שעות שינה)עם כאבי גב באמצע הגב ליד עמוד השידרה מה שגורם לי לקום מהמיטה לאחר בערך חצי שעה הכאב נעלם כאילו כלום לא היה ממה יכול להיות הכאב ואם זה מסוכן?

סביר שמדובר בבלט דיסק בלבד שיכול להגיב היטב לפעילות גופנית אבל כדאי בכל זאת להיות זהיר ולבצע בירור לשלול אפשרויות אחרות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

29/03/2017 | 01:07 | מאת: שימי

בהמשך לשיחתנו רציתי לדעת איזה בדיקות היית ממליץ לי לעשות ורשמת לי להיות זהיר ולשלול דברים אחרים למה הכוונה?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה