כאבי גב כרוניים- שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/02/2017 | 10:18 | מאת: טלי

שלום, אני בת 66. סבלתי לאחרונה מכאבי גב כרוניים, לא ממוקדים. הרופאה הפנתה אותי לבדיקת VZV IgG Ab. הבדיקה יצאה חיובית והרופאה אמרה שאני סובלת משלבקת חוגרת ושעליי לקבל טיפול תרופתי במשך שנתיים. לאחר התייעצות עם רופא עור, הוא טען שזה לא המקרה היות ואין לי שום סימנים/ שלפוחיות על העור. אשמח לדעת מה דעתך, משום שאני לא יודעת למי להקשיב. האם מחלה זו גורמת לכאבי גב כרוניים? תודה

שלבקת גורמת לרוב לכאב מקרין לאורך הגף או הגוף אבל לא כל כך לכאב בגב עצמו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה