נפילה על עצם הזנב ושברים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/02/2017 | 22:24 | מאת: אירה

שלום נפלתי מגובה 2 מטר על עצם הזנב. אורטופד(לאחר בדיקה ידנית) קבע שמדובר בשבר בעצם הזנב ובסקרום. שלח אותי לעשות ct ומיפוי עצמות. מחכה לתור לבדיקות האלה. עברו כבר 3 שבועות אך המקום כואב מאוד והתחיל להתפשט על שאר חלקי הגב והאגן. שאלות: האם באמת יש צורך לבצע ct? האם אפשר לעשות ספורט? האם זה יעבור לי או שזה ישאר לכל החיים?:( תודה

CT חשוב מאד לאבחהנ אפשר לבצע פעילות גופנית מתונה מותאטמת וסביר שאם זה שבר - שיסתדר ויחלוף בהדרגה אם יתרפא ויתחבר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה