כאב גב לאחר הרמת משא

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/02/2017 | 13:45 | מאת: עודד

רטרוליסטזיס קל יצא לי לאחר מאמץ בct הקודם לא היה בl5 שאני הולך יש לחץ בגב האם זה קשור תודה מה המשמעות של האבחנה תודה האם זה ממאמץ

מעיד על אי יציבות מסוימת בין החוליות עקב ניוון הדיסק ביניהם - בהחלט יכול להיות מקור לכאב גב עקשני ולקרינת כאב לרלגים ממליץ על פעלות גופנית סדירה חיזוק המייצבים של עמוד השדרה ובמדה ואל עוזר - לפנות ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה