פריצת דיסק ויד כואבת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/01/2017 | 20:52 | מאת: כאבים חזקים

שלום. סובלת מפריצות דיסק c5-6 עם לחץ מתון על החוט. פריצה אחת מרכזית אחורית c3-4 עם הירדמות חזקה בידיים בשינה עד האצבעות. החלו כאבים חזקים ביד ימין לאחר כל פעילות, הכאב מתחיל מהשכמה הימנית שממש תפוסה וממשיך על המרפק ממש כאבי תופת. מה עושים במצב כזה כדי להקל על הכאב ביד

מציע יעוץ מומחה עמוד שדרה על מנת לאתר מקור הכאב המייסר ולכוון לשם הזרקה תחת שיקוף שאולי תוציא מההתקף גם אם לא תפתור את הבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה