תוצאות CT חוות דעת שניה בבקשה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/01/2017 | 02:48 | מאת: עידן אור

מרווח :T12-L1 אין עדות לפתולוגיה דיסקלית או היצרות פורמינלית. במרווח :L1-L2 אין עדות לפתולוגיה דיסקלית או היצרות פורמינלית. במרווח :L2-L3 אין עדות לפתולוגיה דיסקלית או היצרות פורמינלית. במרווח :L3-L4 אין עדות לפתולוגיה דיסקלית או היצרות פורמינלית. במרווח :L4-L5 בלט דיסק היקפי מינימלי נושק לשק התקאלי, אין לחץ במהלך של שני השורשים. במרווח :L5-S1 אין עדות לפתולוגיה דיסקלית או היצרות פורמינלית. מבנים גרמיים כולל גופי החוליות, הקשתות האחוריות והמפרקים הפאצטליים שמורים. רוחב התעלה גרמית תקין. . לאורך ע"ש מותניCENTRAL SPINAL STENOSIS אין עדות ל שומן אפידורלי וליגמנטום פלבום תקין סובל כבר שנה מכאבי גב בזמן הליכה ועמידה

אין לי אפשרות לחוות דעה ממש מחייבת בלי לראות הצלוימים עצמם אבל לפי התיאור המילולי הם נשמעים כמעט תקינים וללא הסבר לכאב המתואר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-747886

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה