עדשות מגע ויובש בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

15/09/2016 | 01:12 | מאת: דניאל

שלום רב ניסיתי עדשות מגע חודשיות טוריות של ג'ונסון (אואזיס) וכן יומיות טוריות של סאופלון- (clarity (one day, ובשניהם חוויתי יובש חמור בעיניים, שמתבטא באדמומיות, עקצוץ, אי נוחות ועין אדומה. יכול להיות שזו גם רגישות לתמיסה ולא רק לעדשת מגע (כי כשהזלפתי לעדשה עוד מהתמיסה מיד הרגשתי ויתר צריבה ותחושת שריפה בעין), אבל עם העדשות של סאופלון כאמור אין צורך בשימוש בתמיסה ובכל זאת הרגשתי יובש. היובש בעיניים לא קיים אצלי עם משקפיים בכלל. שאלתי היא: במידה וניסיתי את שני המותגים הללו וחוויתי יובש בעיניים, האם יש סיכוי שעדשות מגע של יצרנים אחרים לא יגרמו לי ליובש בעיניים? (למשל בוש אנד לומב, איר אופטיקס, קופר ויז'ן ואחרים). שני המותגים הללו שניסיתי הם כאמור מסיליקון היידרוג'ל... בתודה

19/09/2016 | 18:26 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, ניתן לנסות עדשות מגע מיצרנים אחרים וניתן גם לשלב טיפות הרטבה (דמעות מלאכותיות המיועדות לשימוש עם עדשות מגע) בזמן הרכבת העדשות במידת הצורך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע