קוצר ראיה גבוה והפרש במספרים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/07/2016 | 11:06 | מאת: אורי

לפורום שלום.אני בחור בן 21 קצר רואי מאד משקפיים אני מרכיב מגיל שלוש במשך השנים המספרים עלו ונוצר פער גדול בן מספרי עדשות המשקפיים.עין ימין המפר היום 9- וצלינדר 1.5 ועין שמואל המספר 15- וצלינדר 2.5. מבחינה אסטטית העינים שלי שנראות מבעד לעדשות המשקפיים הן קטנות כשעין שמואל הרבה יותר קטנה מעין ימין ועדשת המשקפיים מדגישה זאת.האם ניתן באיזה צורה ליצור מראה שווה לעינים שנראות מאחורי העדשות.

25/07/2016 | 12:51 | מאת: אורה אבזבקייב

אורי שלום, עדשות מינוס אכן גורמות לאפקט של הקטנה, בנוף לכך כשיש הבדל גדול בין שתי העיניים, כמו במקרה שלך זה נראה בולט יותר כאשר עין אחת נראית קטנה יותר. את אפקט ההקטנה ניתן למנוע ע"י הרכבת עדשות מגע.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע