בדיקת והתאמת עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/09/2015 | 20:08 | מאת: מיכל

שלום:) יש לי כמה שאלות בנושא עדשות מגע. אני מעוניינת להתחיל ללכת עם עדשות מגע יומיות/חד פעמיות לשבתות ואירועים מסוימים. מעולם לא שמתי עדשות אני עם משקפיים ורציתי לדעת איך כל התהליך הולך?..אמרו לי משהו כמו חודשיים שלוש לבוא לחנות למעקב לא יודעת..אני לא ממש מבינה בכל זה והייתי רוצה אם אפשר שתסביר לי פחות או יותר על התהליך..אני חדשה בכל זה.. לגבי המחיר. כמה פחות או יותר אמור לעלות לי? אמרו לי בחנות שזה תלוי בצילינדר למרות שאמרו שנמוך אצלי שיכול להיות שאולי אצטרך רק בעין אחת לפי המשקפיים. ושזה (נראה לי) בין 200-400 לחודש (ל3 חודשים מעקב) ושהכל תלוי בבדיקה. אשמח לכל הפרטים מפורטים הרבה תודה רבה!:)

23/09/2015 | 21:07 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום מיכל, התהליך מתחיל בבדיקת התאמה לעדשות מגע- הבנת הצורך שלך בעדשות המגע, בדיקת המצב התשבורתי והבריאותי של העיניים. במידה ונמצאת מתאימה, האופטומטריסט מחליט אילו עדשות מתאימות לך, לאחר קבלת העדשות יש צורך להגיע לביקורת לפי קביעת האופטומטריסט לצורך מעקב. המחיר אכן תלוי בצילינדר ובחברה של עדשות המגע.

16/11/2015 | 15:59 | מאת: מיכל

כן אבל מה טווח המחירים צריך להיות? בערך?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע