עזרה בנוגע לעדשות מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/06/2015 | 10:09 | מאת: רותי

שלום, אני מתלבטת האם לרכוש משקפי מולטי פוקל או משקפיים רגילות. בעיקרון אני מאובחנת עם צילינדר גבוה יחסית וכן גם במספר, הרופא המליץ על עדשות מולטיפוקל אבל הבנתי שעם במשקפיים רגילות העיניים פחות מתאמצות. קראתי באתר אופטיסטור שמציע הסבר נרחב על עדשות מולטי פוקל > http://www.optistore.net/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=671 אבל איני יודעת מה להחליט.. אשמח את עזרתכם תודה רבה רבה מראש, רותי

01/07/2015 | 10:00 | מאת: סטפני ישראלי

רותי שלום, משקפי מולטיפוקל הן הפיתרון האידאלי למי שסובל מפרסביופיה. דרוש קצת זמן הסתגלות למשקפיים עקב מבנה העדשה,אך העיניים אינן מתאמצות יותר. וברגע שתתרגלי אליהן, זה בהחלט עדיף על 2 זוגות משקפיים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע