משקפי מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

01/12/2014 | 20:35 | מאת: גלית

אני בת 50 מרכיבה משקפים למרחק וגם לקריאה ברצוני לעשות משקפי מולטיפוקל רציתי לדעת אני סובלת ממיגרנות האם משקפי מולטיפוקל יכולים להחריף את המיגרנות או שהמשקפים לא אמורות לגרום לשינוי או החמרה. חשוב לי לציין כי אני לא אדם בריא לצערי יש לי מחלה אוטואימונית ואני נוטלת כדורי קורטיזון וסטרואדים האם הכדורים שאני נוטלת כבר שמונה שנים יכולים לגרום לשינויים שעד עכשיו לא גרמו לי לשינויים.

02/12/2014 | 19:24 | מאת: סטפני ישראלי

גלית שלום, קניית משקפי מולטיפוקל בפעם הראשונה כרוכה בתהליך הסתגלות. זמן הסתגלות מאוד משתנה מאדם לאדם, ועצם העובדה שאת סובלת ממיגרנות אינה מעידה על כך שלא תצליחי להסתגל, אבל יכול להיות שיהיה לך קשה יותר. מעבר למשקפי מולטיפוקל לא תשפיע על המיגרנות שלך. אם תחליטי לרכוש משקפי מולטיפוקל, האופטומטריסט שלך כבר ינחה אותך איך להשתמש במשקפיים על מנת להקל על התקופה הראשונית. שימוש בתווך הארוך בסטרואידים יכול להשפיע על העיניים (קטרקט, גלאוקומ), לכן חשוב להיות במעקב אצל רופא עיניים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע