כמה זמן מומלץ להרכיב עדשות מגע?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/11/2013 | 13:29 | מאת: עידן

יש לי עדשות מגע מסוג ACUVUE TRUEYE מסיליקון הידרוג'ל, עד כמה זמן מומלץ להרכיב אותם? ומה הנזק אם ארכיב זמן ממושך יותר מהמומלץ? האם זמן של כ16 שעות הוא בתווך הנורמלי? תודה!

21/11/2013 | 16:05 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, עם עדשות מגע מחומר גלם של סיליקון הידרוג'ל מומלץ עד 14 שעות הרכבה .

22/11/2013 | 18:54 | מאת: אופטומטריסט

שעה: 18:52התשובה הנכונה היא כמה שפחות ,אין דבר כזה עדשה בריאה,כדי להנות מעדשות להרבה שנים ,כשלא זקוקים להן כדאי לתםפקד עם משקפיים. ממש אין מספר כי אין עין אחת הדומה לרעותה.

21/11/2013 | 17:26 | מאת: עידן

מה יקרה ובמידה ואשים יותר זמן? תודה!

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע