עדשות לחולי קרטוקונוס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/06/2013 | 14:54 | מאת: אסף

שלום רב שמי אסף, עברתי ניתוח קרוס לינקינג בעין אחת ואני צפוי לעבור ניתוח נוסף בקרוב בעין השניה. בעבר ( במשך 6 שנים ) תפקדתי עם עדשות רכות שנתיות בצורה טובה. כעת כשמצב הראיה שלי התדרדר נאלצתי לעבור לעדשות מיוחדות לחולי קרטוקונוס. לצערי העין שלי "אינה אוהבת " עדשות קשות, ועדשות היברידיות ( חצאית ). 2 הסוגים גורמים לי ליובש, אדמומיות, מריחה של האור, וחוסר נוחות בטווח הארוך. האם יש פתרון נוסף? האם יש עדשות רכות שכן יכולות להתאים? ( הצילינדר שלי הוא 3 ו.. 5 ). תודה רבה אסף

12/06/2013 | 15:58 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, יש פתרונות נוספים כמו עדשה רכה ועליה מרכיבים את העדשה הקשה. יש בעיניים מרפאת קרטוקונוס *3122 .

31/10/2013 | 13:22 | מאת: יניב כהן

רשת עיניים מעולים בקרטוקנוס והתאמת עדשות מגע ויש להם פריסה ארצית וגם אנשי מקצוע המליצו לי על ד"ר ניר ארדינסט ושמואל ברמן מליברמן בתל אביב

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע