עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

27/01/2013 | 12:32 | מאת: נינה

שלום רב, הנני מרכיבה עדשות מגע יומיות 4 שנים. במשך ה4 שנים עלה לי המס פעמיים. נכון לעכשיו המס הוא -1.25. אני מרגישה בעיקר בצהריים אחרי שאני מורידה את העדשות שאני רואה פחות טוב אני מרגישה את זה גם כשאני רואה טלוויזיה. שאלתי. מתי המס אמור להתייצב? יש לציין שאני בת 23. שאלה שניה האם אפשר לבצע בדיקת עיניים בצהריים לאחר שהייתי כל היום עם עדשות? או שעדיף לבצע בדיקת עיניים כלא הרכבתי בכלל עדשות מגע? תודה מראש על התשובה.

27/01/2013 | 15:39 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, סטטיסטית המספר אמור להתיצב בגיל 25 אך זה מאוד תלוי בעיסוק ,אם ישנה עבודה מרובה מקרוב(קריאה ומחשב) זה זרז לעליה במיופיה(קוצר הראייה). מומלץ להמתין כ-רבע שעה לאחר הורדת עדשות מגע רכות ולאחר מכו לבצע בדיקת ראייה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע