עין עצלה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

04/09/2012 | 10:54 | מאת: ירון

יש לי עין עצלה מאז שנולדתי כלומר יש לי פזילה קלה והמספר בעין שמאל שלי מאוד גבוה. שהייתי קטן ההורים שלי לא עשו לי "טיפול" לעין ולא כיסו לי את עין ימין כדי שעין שמאל תתאמץ והמספר שלה יתאזן. כיום המספר הגבוה מאוד מציק לי והייתי רוצה לדעת אם ישנם דרכי טיפול להורדת המספר בעין והאם יכול להיווצר מצב של עיוורון שאני יהיה מבוגר או זקן.

04/09/2012 | 20:51 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, התנסית עם עדשות מגע?

05/09/2012 | 08:42 | מאת: ירון

לא ניסיתי אבל העניין הוא שגם אני לא רוצה. העניין של המשקפיים לא מפריע לי אלא העניין של המספר כי אני מפחד שבעתיד המספר עוד יותר יגדל ואני לא יוכל להיות בלי משקפיים לשנייה. שמעתי שיש טיפולים כמו תוכנת מחשב או אנשים שעושים איתך תרגילים לעין. רציתי לבקש את דעתך המקצועית על העניין והאם כדאי להשקיע על טיפולים כאלה והאם הם באמת עוזרים?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע