עדשות מגע יובש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

25/03/2012 | 17:54 | מאת: מאיר

שלום רב אני סובל מבעיה של יובש בעיניים ולכן לרוב אני שם משקפיים ולא עדשות. בכל מקרה קניתי עדשות מגע יומיות של דייליס שאני שם אותם רק במקרים של יציאות חשובות וזה עושה לי כאבי ראש . האופטמטריסטית שלי חושבת שאולי זה נגרם מהיובש המוגבר שיש שאני שם עדשות ולכן רצתי לשאול איזה טיפות עיניים אפשר לשים גם שיש עדשות בעיניים שיעזרו למנוע יובש ויקלו עלי. תודה רבה מראש.

27/03/2012 | 19:43 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, כדאי קודם כל להרכיב עדשות מגע מחומר שהוא סיליקון הידרוג'ל שהוא גם במיוחד לעיניים יבשות.אם מטפטפים דמעות מלאכותיות חשוב שיהו אך ורק ללא חומר משמר!(HYLOCOMOD)

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע