מציאת עדשות מגע יומיות מתאימות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

27/10/2019 | 06:20 | מאת: אאאא

שלום, עברתי לעדשות מגע יומיות, אך איני מצליח למצוא עדשות מגע המתאימות לי. מס' חברות שניסיתי, הרגשתי אי נוח בעיין, ההרגשה היתה של עייפות מייד עם הרכבת העדשות, טשטוש ראייה לסירוגין. מה ניתן לעשות? אני די מיואש מתהליך הנסיונות למציאת עדשות מגע מתאימות

03/11/2019 | 09:54 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, האם ביצעת את התאמת העדשות אצל אופטומטריסט מוסמך? חשוב לבדוק איך העדשה יושבת על הקרנית ואיך היא משפיעה על חדות הראיה שלך גם כאשר העדשה לא נוחה וגורמת לטשטוש . כך האופטומטריסט ידע מה הבעיה בעדשה וינסה להזמין עדשות עם פרמטרים אחרים או מחברות אחרות, מה שישפר את ההתאמה של העדשה לעין.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע