מיופיה גבוהה וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/07/2019 | 14:16 | מאת: אבנר

ישלי מיופיה גבוהה (מספר -8) ולכן אני בסיכון מוגבר לקרע או הפרדות הרשתית והולך כל שנה לבדיקה שגרתית . האם אחרי ניתוח לייזר אני עדיין באותה קבוצת סיכון ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אבנר, כן, גם לאחר ניתוח לייזר אתה נמצא באותה קבוצת סיכון.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע