סליחה שאני נודניקית.. זוקן ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/05/2019 | 11:27 | מאת: יעל

היי, אם אני יושבת וקוראת עיתון בלי משקפיים או עדשות זה אומר שאין לי זוקן? חשוב לי לציין שזה משנה גודל הכתב וגם הזווית של הקריאה. למשל כתב קטן מאוד כו זה שרשום על בקבוקי תרופה אני קצת מתקשה. וגם חשוב לזוית שבו עומד הדף למשל אם הוא על השולחן לעומת אם אני מחזיקה אותו.

10/07/2019 | 15:08 | מאת: אורה אבזבקייב

אם יש לך קוצר ראייה שמאפשר לך לקרוא בלי משקפים ולראות ברור את הכתב לא אומר שאין לך זוקן ראייה, אלא המספר שיש לך לרחוק מפצה על הצורך במשקפי קריאה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע