קרנית דקה מס גבוהה, התיעצות לגבי הסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/01/2018 | 14:44 | מאת: קארין

הי היתי אתמול בייעוץ לגבי הסרת משקפיים בלייזר, ונמצאתי מתאימה המספרים שלי כיום הינם 7.25 ו 6.75 אמרו לי כי בניתוח הראשוני יוסר לי המשקפיים לחלוטין אך אין התחייבות למהלך השנים מכיוון שיש לי קרנית דקה ואינה תוכל לספוג ניתוח נוסף ואם יהיה מצב ותיהיה נסיגה היא עדיין לא תיהיה באותם מספרים שיש לי היום. מה מומלץ לעשות? מה האחוזים שהריאה יכולה לדרדר לאחר לידות וכו? והאם יש סיכונים? בניתוח p.r.k

02/02/2018 | 12:29 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום קארין במשך ההריון ועד כמה חודשים לאחר הלידה המספר יכול לעלות קצת. לגבי האחוזים אני לא יודעת להגיד לך במדויק. לגבי הסיכונים בניתוח PRK יש להפנות את השאלה לרופא עיניים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע