כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

10/06/2009 | 14:58 | מאת: leon

שלום ד"ר הייתי מאושפז 4 ימים בב"ח אם חום עד 40 האנזימים של כבד עלו: GOT:200 GPT:268 LDH:568 אחר כך GOT:94 GPT:186 אז יש לי שעלה מי מה זה יכול להיות?ומה לעשוות??איך אתה חושב אני צריך לפנות למרפאה כבד?מקודם תיפקודי כבד היו תקינות תודה לאון

13/06/2009 | 23:11 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מהחום הגבוה נראה כי עברת סוג של דלקת ויראלית. דלקות ויראליות רבות יכולות לגרום להפרעה זמנית בתפקודי הכבד. לכן, מציע בשלב ראשון לנוח בבית ולחזור על תפקודי הכבד בעוד שבוע. אני מניח שבבית החולים נלקחו בדיקות על מנת לשלול אפשרות הדבקה ע"י וירוסים של דלקת נגיפית של הכבד מסוג הפטיטיס A, B, C.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב