ציסטות בכבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/05/2009 | 13:34 | מאת: דליה

שלום קיבלתי תוצאות MRI ורשום- באונה ימנית של הכבד ניראו תהליכים ציסטים זעירים בקוטר של 5 מ"מ כל אחד,התהליכים אינם עוברים האדרה בגדולניום ומתאימים לציסטות פשוטות קטנות הייתי מבקשת לדעת מה פירוש התוצאה,האם יש מקום לדאגה? האם צריך להמשיך את הבירור לגבי התוצאה? ואם אפשר משהוא לעשות בכדי להיפטר מהציסטות? בתודה רבה מאוד דליה

08/05/2009 | 12:47 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מבחינתי הבדיקה תקינה ואין צורך במעקב עתידי בנוגע לציסטות אלו וכמובן שאין צורך בשום טיפול.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב