כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/06/2007 | 22:44 | מאת: שגית

שלום , בבדיקה קיבה תריסריון וושט אין ממצא פתולוגי ע"י גסטרוסקופיה. עם זאת יש לי מספר פוליפים כ- 6 בכיס המרה. האם הכאבים מוקרנים לגב מאחור באמצע החזה מהצד האחורי וכן מקרין כאבים לחזה? תודה

24/06/2007 | 15:08 | מאת: ד"ר אריה אריש

אם הפוליפים אינם חוסמים את מוצא כיס המרה, הם אינם גורמים לכאב. עם מספר כזה של פוליפים כדאי שתיוועצי בכירורג ותשקלי כריתה של כיס המרה.

15/08/2007 | 21:32 | מאת: ד.א

ניתןלמנוע כאבים הנגרמים מאבנים בכיס המרה ע"י : 3 כפות קמח תפוחי אדמה בכוס מים פושרים ולערבב יש לקחת 2-3 כוסות כאלה יחד תוך 2 דקות יעלמו כל הכאבים יחד עם זאת צריך להשגיח ולטפל (ע"י רפואה אלטרנטיבית או רגילה) מניסיון האישי שלי. רפואה שלמה לכל עם ישראל.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב