כאבים עזים

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/06/2007 | 09:33 | מאת: טוהר אורית

שלום, אני סובלת כחודש נכאבים חזקים בבטן זה תוקף קצת אחכ נעלם ושוב, עברתי פנדציט בגיל 17, והכאבים כמו הפנדציט, רופא המשפחה שלח אותי לעשות אולטרסאונד של כבד, לבלב, טחול, ורשם לצורך הבדיקה האם זה אבנים? השאלה שלי היא, אבנים בכיס המרה או בכליות לאן זה מתפרס בבטן? אני חוששת לעשות את הבדיקה כדי שלא יגלו דבר נורא, אצטרך לעשות אותה בסוף, אבל ממה הכאבים נובעים?

17/06/2007 | 10:54 | מאת: ד"ר אריה אריש

אין לך מה לחשוש מהבדיקה, היא תתן אינפורמציה בנוגע לכיס המרה,יתכן מאוד שאכן זו הסיבה לכאבי הבטן שלך

15/08/2007 | 21:43 | מאת: ד.א

ניתןלמנוע כאבים הנגרמים מאבנים בכיס המרה ע"י : 3 כפות קמח תפוחי אדמה בכוס מים פושרים ולערבב יש לקחת 2-3 כוסות כאלה יחד תוך 2 דקות יעלמו כל הכאבים יחד עם זאת צריך להשגיח ולטפל (ע"י רפואה אלטרנטיבית או רגילה) מניסיון האישי שלי. רפואה שלמה לכל עם ישראל.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב