בילירובין גבוהה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

15/06/2007 | 12:04 | מאת: אייל

אני בן 40. בבדיקות דם שביצעתי במשך השנתיים האחרונות, בילירובין מחוץ לסקלה. בשנה שעברה היה1.4 והשנה 1.7. בריא באופן כללי, ולא סובל ממחלה כלשהיא. עד כמה שזכור לי לא היתה לי צהבת בעבר. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה? האם שתית קפה מופרזת , שינה בשעות מאוחרות, תזונה? האם יש טיפול יעיל או טבעי? תודה.

17/06/2007 | 10:30 | מאת: ד"ר אריה אריש

צריך לאפין איזה חלק של בילירובין גבוה. יכול להיות שמדובר במחלה בשם ג'ילברט, פנה לרופא המשפחה שלך.

09/09/2007 | 09:47 | מאת: מאיר

הבילירובין שלי הוא ברמה 1.8mg/dl ה-Conjugated ברמה 0.4mg/dl ה-Unconjugated ברמה 1.5mg/dl נאמר לי לפני שנים רבות שיש לי ז'ילבר סינדרום אך רמות כאלה גבוהות לא היו לי אף פעם מהי המלצתך? בתודה, מאיר

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב