גוש בכיפת הכבד 4 סמ

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

06/06/2007 | 14:21 | מאת: לינה

.שנה לאחר ניתוח בשד עקב סרטן השד עם גרורות לבית השחי אחרי כימותרפיה והקרנות החלו כאבים באמצע הגב בצילום רנטגן כתוב מוקד סמיך בחולייה טורקלית גבוהה לאחר CT בעמוד השדרה רואים גוש בכיפת הכבד 4 סמ.במיפוי עצמות ללא תהליך משני בשלד .איזה בדיקה אתה מציע לעשות ומה משמעות הממצא?

07/06/2007 | 08:39 | מאת: ד"ר אריה אריש

עלייך להיוועץ עם האונקולוג המטפל. כעקרון יש לבצע בדיקת סונר לכבד, CT תלת פאזי ורמות סמנים בדם . אם יש לך עדיין שאלות אשמח לעמוד לרשותך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב