מוקדי כולסטרול בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

27/12/2007 | 08:29 | מאת: משי

שלום רב... לפני כחצי שנה סבלתי מכאבים בצד ימין של הבטן ובכתף ימין עשו לי אולטרה סאונד וגילו מוקדי כולסטרול בכיס מרה.. אמרו לי שאין השלכה ושאני אעזוב את זה.. ועד היום אני סובלת מכאבים אחרי אוכל ועכשיו התחילו לי כאבים באמצע הבטן למעלה ויותר בכתף שמאל מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות? תודה רבה רבה

04/01/2008 | 11:30 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הכאב שתארת מתאים באופיו למחלת אבנים בכיס המרה. מה שאני מציע בשלב זה הוא לחזור על בדיקת האולטרסאונד + לבצע בדיקות לתפקודי הכבד ולעדכן אותי בהמשך.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב