תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

11/12/2007 | 16:07 | מאת: שי

שלום רב , אני בן 24 ועשיתי בדיקות דם תפקודי כבד ולהלן התוצאות: 0.76 CREATININE BILIRUBIN-TOTAL 0.8 BILIRUBIN-DIRECT 0.1 BILIRUBIN INDIRECT 0.6 4.2 POTASSIUM 77 ALK. PHOSPHATASE GOT (AST) 46 GPT (ALT) 94 IRON 94 TRANSFERRIN 264 TRANSFERRIN SATURATI 28.1 PROTEIN-TOTAL 7.7 4.9 ALBUMIN 2.8 GLOBULIN רציתי לברר מה הסיבה לערכי GOT וGPT שהינם גבוהים שכן לפני כ-3 חודש עשיתי גם בדיקה והכל היה תקין . יש לציין כי אני חש כאבי גב לא חזקים במרכז עמוד השדרה . תודה

21/12/2007 | 19:00 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם יש לך את טווח הערכים התקין במעבדה הספציפית בה נעשו הבדיקות לרמת הטרנספרין, הברזל ורמת ריוויון הטרנספרין?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב