ממצאי אולטרה סוניק

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/09/2014 | 19:18 | מאת: יואב

שלום ביצעתי בדיקה US ולהלן הממצאים: ציסטה בגודל 13 מ"מ בכבד (לפני שנה וחצי הממצא זוהה במידה 11 מ"מ) דופן כיס המרה מורחב עד קוטר 6 מ"מ. אבנים מסויידות בכיס. ברצוני לציין שביצעתי את הבדיקה לאחר כאבי בטן וחום קל סביב 37.5 כיום לאחר שבוע אני עם חום סביב 37 לוקח אנטיביוטיקה אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה

15/09/2014 | 08:09 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נראה שאת סובלת מדלקת חריפה של כיס המרה וצריכה להיות מטופלת באנטיביוטיקה או לחילופין לגשת לבדיקה במיון בי"ח או רופא כירורג.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב