התקף כאבי בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

02/11/2007 | 01:35 | מאת: רוני

יש לי התקף כאבים בכיס המרה וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאני מקיא ואני רוצה להימנע מניתוח, אשמח לקבל תשובה איך מפיגים את הכאב ומה הטיפול היעיל (עדיף טבעי) כי ניסיתי 1001 טיפולים וכלום לא עזר!

04/11/2007 | 00:31 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

הטיפול היעיל ביותר הוא ניתוח לכריתת כיס המרה אשר עשוי למנוע ממך עוד מגוון של סיבוכים כתוצאה מקיום אבנים בכיס מרה וזאת נוסף על ההתקפים שאתה חווה. בינתיים דיאטה דלת שומנים יכולה לעזור כמו הימנעות ממאכלים שומניים מטוגנים וביצים.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב