כאבים אחרי ניתוח כריתת כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

01/08/2011 | 23:59 | מאת: מרב

שלום רב לפני כחודשיים וחצי עברתי ניתוח כריתת כיס מרה ומיד לאחר הניתוח הופיעו לי כאבים בחתך הפנימי בבטן בדיוק באזור הכריתה והן בצד שמאל יש לי גם קושי וכאבים באזור מיד כאשר אני מסיימת לאכול עשיתי בדיקת אולטרסאונט שיצאה תקינה למרות שלא ניתן היה לראות אץ דרכי המרה מפני שהיו עוד מכוסות בגז מהניתוח ובדיקת הדם היתה תקינה וביקשו ממני לעשות בדיקת גסטרו אני יודעת ומרגישה שהכאבים הם מהניתוח אני כבר מיואשת מה לעשות לצערי זה כבר ניתוח שמיני במספר אותו אני עוברת בחיים ואין לי כח לבדיקות מיותרות מה הצעתך אודה לתשובתך.

02/08/2011 | 00:17 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

02/08/2011 | 00:22 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם הכאב אחרי הניתוח דומה לזה שהיה לפני הניתוח ואשר בגללו נותחת? האם הכאב או הרגישות ממוקמים באזור של אחת מצלקות הניתוח? אם כן, איזו?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב