בעיה בלבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

13/07/2011 | 09:13 | מאת: נועה

בוקר טוב, לפני כ- 10 חודשים החלה לי הרגשת אי נוחות קלה, באה והולכת באיזור בטן עליונה ומדי פעם אף בגב. היום התחושה הזו כבר קבועה. ביצעתי את הבדיקות הבאות: בדיקות דם כולל תפקודי כבד - תקין. אולטראסאונד בטן - נמצאה אבן בכיס מרה. CT בטן עם חומר ניגוד יצא תקין ( מלבד באבן בכיס המרה) גסטרוסקופיה שיצאה תקינה אף היא. כיום בנוסף לתחושת אי הנוחות בבטן יש גם מצב של חוסר נשימה( אני מוצאת את עצמי מדברת עם אנשים וצריכה לעשות הפסקה כדי לקחת אויר) שאלתי היא האם לאור כל הבדיקות שביצעתי - אפשר לשלול בוודאות בעיה בלבלב ( דלקת או אף משהו חמור מזה). ידוע לי שיש קושי לאתר בעיות באיזור זה. אשמח לעזרתך

13/07/2011 | 09:15 | מאת: נועה

שכחתי לציין את גילי אני בת 35 לא מעשנת.

17/07/2011 | 15:07 | מאת: נועה

הי , חשוב לי לעדכן כי ביצעתי בדיקות דם נוספות והעמליאז יצא 135.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב