בעיה חוזרת במעי

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

10/06/2011 | 11:06 | מאת: סהר קדיה

שלום דר' אוחנה. אימי(אסתר מזרחי)בת נותחה המחלקתך ב8 אוקטובר 2008. עם בעיה של דלקת ארוכת טווח.הוצמדה לה שקית ל-3 חודשים ולאחר מכן הוכנסה השקית והכל היה נפלא.הודות לצוות הנפלא בבי"ח השרון, פשוט מלאכים בלבן. אך התופעות חזרו.גזים בחילה, מערבולת בבטן, וחולשה אדירה.יכולת תפקוד נמוכה בעקבות תופעות אלו. האם נוכל להגיע? ליצור קשר כדי לברר איך מטפלים? כדי שלא ימשך שנים עד לברור הבעיה ופתרונה.(כך היה בפעם קודמת לא ידעו מה הבעיה שנים ארוכות עד שהגענו אליכם.) תודה לך מראש איש יקר.

10/06/2011 | 19:40 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

שלום רב ושבת שלום, אני זוכר היטב את הגברת הנחמדה, בוודאי שתוכלו להגיע. קיימות 2 אפשרויות כתלות בחומרת מצבה: 1. להגיע למיון בי"ח ותהתאשפז בכירורגית א. 2. לקבוע תור באחד מימי ד' למרפאת חוץ של כירורגית א', שם אוכל לראות אותה. בברכה, ד"ר אוחנה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב