כרומטין

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/06/2011 | 18:26 | מאת: מימי

שלום רב, בין תוצאות בדיקות דם - אימונולוגיה? - התקבלה תוצאה של הערך 3 - לכרומטין . פעם ראשונה שנתקלתי בבדיקה זו. הבדיקות הן לצורך מעקב בגלל בעיה אוטואימונית של הכבד [AIH וגם PBC ] כל השאר מוכר בעשור השנים האחרונות. [מיטוכונדריאל -חיובי 1:80 , ANA TITER - POS 1ף160 ] האם אפשר לקבל הסבר לעניין הכרומטין- 3 - ולמשמעותו??? תודה מראש, מימי

03/06/2011 | 18:29 | מאת: מימי

היה צריך להיות: ANA - POS 1:160

08/06/2011 | 21:09 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

נוגדים לכרומטין מסייעים לאבחן הפטיטיס אוטואימונית וכמו כן, נמצא שרמה מוגברת קשורה עם פעילות של המחלה. בנוסף, ניתן לחזות על פי, נוכחות נוגדנים אלו, אצל מי מהחולים המחלה תחזור לאחר הפסקת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב