מודאג מתוצאות

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

25/05/2011 | 06:59 | מאת: אא

שלום רב, לאחר שלאחרונה לא חש בטוב, כאבים קלים בכל הגוף, תחושה לא נעימה נבדקתי. ALT 40 AST 39 במקביל בשתן ERYTHROCYTES 25 ובמיקרוסקופיה ERYTHROCYTES U FIELA 1 - SQUAMOUS EPITHELIAL CELL + מאד מודאג. אשמח לשמוע הסבר.

30/05/2011 | 00:27 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

מציע לך לקבוע תור לאורולוג.

30/05/2011 | 12:04 | מאת: אא

אודה לך באם תוכל להסביר לי ממה עלולות לבוא הסטיות בבדיקה.

02/06/2011 | 18:17 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אני לא מבין את מקור הדאגה כרגע, יש פשוט לבצע מס' בדיקות על מנת לברר את סיבת תלונותיך, זה לא מצביע בהכרח על מחלה משמעותית. יש מעט מידי נתונים על מנת שאוכל לחשוב על אפשרויות, מה עם יתר בדיקות הדם שלך? והאם אתה יכול לפרט לגבי ההרגשה הלא נעימה שיש לך? הסונר שלך תקין.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב