האם אבני מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

04/05/2011 | 02:08 | מאת: אסתר

יכולים לגרום לשלשולים? אובחנתי כבעלת מעי רגיז לפני שנים. אני סובלת מכאבי בטן, שלשולים ובטן רגישה. לפני כ17 שנה התגלו במקרה אבנים במרה. לאחרונה עשיתי אולטראסאונד והאבנים עדיין שם, גדולות ורבות.האם אבנים יכולות לגרום לגזים ושלשולים רבים או יציאה צהובה? אין התקפי כאב כמקובל במקרה הזה- לאחר מזון שומני, אלא כאבים ושלשולים, ורגיעה לסירוגין.

04/05/2011 | 02:12 | מאת: אסתר

בבדיקת אולטראסאונד אחרונה לפני כחודשיים כבד ולבלב תקינים, כך גם בבדיקת דם. אשמח לתשובתך.

05/05/2011 | 13:00 | מאת: אסתר

שלחתי שאלה לפני יומיים-שלושה, מצפה בדחיפות לתשובה, תודה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב