ניתוח בקע - שאלה לד"ר אוחנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

03/05/2011 | 13:16 | מאת: אבי

ד"ר שלום, אני בן 35 ונתגלו אצלי שני בקעים :אחד במפשעה בצד ימין ואחד קטן בצד שמאל .קיבלתי הפנייה על פי בקשתי לבלינסון. 1.האם אפשרי לבחור את המנתח ? 2.מה תוכל לומר על המנתחים בבית החולים בתחום זה? 3.תוכל להמליץ על מנתח מצוין בתחום ? תודה רבה אבי

05/05/2011 | 19:56 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ממליץ על ניתוח לפרוסקופי. בי"ח בילינסון הוא בי"ח מצוין ויש בו מנתחים מצוינים. לבחור מנתח בבי"ח ציבורי אפשרי, לרוב על בסיס בקשה ואם הדבר מתאפשר, אם כי לא ניתן להבטיח זאת, אלא באינטרקציה אישית בינך ובין מנתח ספציפי. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב