כאבים בצד ימין של הבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

07/04/2011 | 18:49 | מאת: דנה

שלום רב לפני שמונה חודשים עברתי ניתוח להסרת כיס המרה. לפני כחודש אני מרגישה כאבים קלים בצד ימין של הבטן שמתחיל מהטבור לצד ימין וגם למטה. בנוסף הבטן שלי נפוחה לפני ארוחה ואחריה וגם אחרי שאני מתפנה. הכאב נסבל אך מטריד אותי. שאלתי מה זה יכול להיות ועל מה מעיד.

09/04/2011 | 20:53 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם היציאות השתנו? יותר רכות או שלשולים מידי פעם? מציע גם להבדק ע"י כירורג על מנת לוודא שאזור הצלקות הניתוחיות תקין.

10/04/2011 | 22:07 | מאת: דנה

תודה על התגובה המהירה. אתמול עברתי בדיקת אולטראסאונד. הכול היה תקין מבחינת לבלב כליות טחול ודרכי המרה. הכאבים עדין כאן. אין שינוי מבחינת היציאות אך יש נפיחות כללית בבטן וגם קצת קושי בשיחרור גזים. מחכה לתשובתך

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב