תשובה לשאלתך

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

11/03/2011 | 14:54 | מאת: ליאל

שלום לך בתאריך 2.3 שאלת אותי שאלת המשך להתייעצותי איתך ויתכן ולא ראית את תשובתי תשובתי היא כן -לאחר האוכל -לעיתים קרובות-יש כאבים דומים ללפני ונפיחות בטן אין בחילות. אשמח לדעת את הסיבה לשאלתך לגבי הסימפטומים ואם יש אולי עוד כיוון מחשבה לפתרון הרגישות. בתודה גדולה, ליאל

12/03/2011 | 18:37 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

במידה ותפקודי הכבד כיום תקינים הייתי ממליץ לך לגשת לרופא גסטרואנטרולוג לבירור תלונותיך. במידה ותפקודי הכבד כיום מופרעים עדכני אותי.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב