מיפוי כבד וטחול

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

28/02/2011 | 11:23 | מאת: לילי

בעלי נשלח למיפוי כבד וטחול. תוצאות הבדיקה הראו ללא תלונות GIT כימיה תקינה, טחול מוגדל במידה קלה היחס בין ריכוז החומר בין הכבד לטחול גבולי , יש מקום לדאגה יש מקום לעשות בדיקות נוספות, מה הכוונה ריכוז החומר בין הכבד לטחול גבולי , תודה רבה,

03/03/2011 | 17:47 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לא רואה כל בעיה, אך מדוע נשלח מלכתחילה לבדיקה זו?

08/03/2011 | 12:31 | מאת: לילי

כי הוא במעקב על פוליפים בכיס מרה וגילו את זה דרך אגב. היה לו גם חידק בקיבה שהוא היה צריך לקחת אנטיביוטיקה מאוד חזקה למשך שבועים בערך. האם יש קשר בין כל הדברים ???.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב