לבלב

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

14/02/2011 | 11:09 | מאת: רות

בבדיקה ct שעשו לי מצאו שעל ראש הלבלב מודגמת כולדוכוס בקוטר 7 מ"מוגם הצינור ע"ש ווירסונג לאור הממצאים האלה החליטו שאני יעשה MRCP או EUS בהמשך. ובנוסף לכך שאלה נוספת יש לי גוש בזרוע ימין שמשתק לי את היד גורם לי לכאבים עד כדי כך שאינני יכולה לתפקד כאבים הולכים ומחימירים מאז השתחררתי מבית החולים עשו לי ביופסיה לפני כ- 2.5 חודש ועד היום לא קיבלתי תשובה יש לציין שכף היד שלי משחירה לעיתים קרובות לצבע שחור מה עושים אבקש את עזרתך בבית החולים אמרו לי שזה גוש דמי בגודל 5* 10 מ"מ ודימום בתוך השריר ואז לא בדקו ולא התייחסו לזה יותר.אלא רק לבטן ששם יש לי כוליטיס ומצאו לי 11 גושים קטנים ולאחר ביופסיה נאמר שהם בסדר ולהיות במעקב יש לציין שמחודש נובמבר ועד היום אני לא מפסיקה לאבד את ההכרה לפחות כ-3 פעמים בשבוע אני מוצאת את עצמי לא יכולה לעשות שום דבר בחיים לא יכולה לצאת לשום מקום ולא לעשות בדיקות וטפל בעצמי היות ואני פוחדת לצאת לבד וכל זה קורה לעיני ילד בן16 שחסר אונים ולא יודע מה לעשות אנא עזור לי למצוא את התשובה

14/02/2011 | 11:14 | מאת: רות

רציתי לציין שבדיקת ה-MRCP ניקבעה ליולי ועד אז מה אני עושה כל שאני אוכלת כואב לי נורא מצמטערת שכחתי לציין זאת

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב