כאבים בטן צד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

09/02/2011 | 23:23 | מאת: אבי

לפני כשבועיים התחילו לי כאבים בבטן עליונה צד ימין הכאבים באים והולכים ומתרחשים בעיקר חצי שעה אחרי כל ארוחה אין לי סימנים נוספים ובבדיקות דם המדדים שקשורים לכבד וכיס המרה כמו בילירובין GGT היו בטווח התקין אך הטריגליצרדים בדם יצאו 450 האם אני צריך לעשות דיאטה מיוחדת האם צריך לעשות אולטרא סאונד ומה הפיתרון לכאבים ?

12/02/2011 | 12:29 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

ראשית, יש לבצע אולטרהסאונד. שנית עליך לפנות לרופא המשפחה על מנת לקבל טיפול להורדת רמת הטריגליצרידים בדם, ודחוף !!!!

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב