RE RE כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

02/01/2011 | 09:20 | מאת: סימה

שלום.תודה רבה על התשובה. רציתי רק לציין שלי יש רק אבן קטנה מאוד בפונדוס .זה אומר בתקרה של כיס המרה כפי שאמרתה? אים ככה זה לא בקרקעית של כיס המרה כמו שחשבתי? ומי שיש לו אבן אחת אני מבינה שהסיכוי שלו ליצור עוד אבנים? תודה.

04/01/2011 | 16:05 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

אני חוזר ומדגיש השאלה החשובה ביותר היא האם את אכן סובלת מהתקפים האופיניים לאבנים בכיס מרה. זו השאלה המכרעת ולא כמה פירורים יש בכיס המרה ואיפה הם ממוקמים. במקרה של ספק לגבי חולה שלי אני מעדיף לא לנתח ולעקוב.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב