כאבים בצד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

17/12/2010 | 18:49 | מאת: יפה

שלום, אני בת 23, רגישה ללקטוז ולאחר טיפול IV של ברזל במשך חודשיים. ביצעתי קולונסקופיה וגסרטוסקופיה והן יצאו תקינות, בדיקות הדם גם יצאו תקינות חוץ מהברזל החל לצנוח שוב. בנוסף לכך יש לי כאבים מאוד חזקים בצד ימין מתחת לצלעות המלווים בבחילות נוראיות ורצון להקיא רציתי לדעת האם כאבים מסוג כזה יכולים להעיד על בעיה כלשהי? מציינת כי בדיקת גסטרין יצאה גבוה מאוד וחורגת מהתוצאות הנורמליות אשמח לתשובה שבת שלום

23/12/2010 | 19:21 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

האם מדובר ברמת גסטרין בדם בצום? מה היה הערך? האם את סובלת משלשולים? האם ראו בגסטרוסקופיה דלקת או כיב? האם עשית בדיקת US של הבטן?

24/12/2010 | 00:25 | מאת: יפה

ביצעתי בדיקת גסטרין בצום- הערך יצא 480 לאחר מכן ביצעתי בדיקה ללא צום ויצא 95 וזאת לאחר טיפול בוונופר IV סובלת מאוד משלשולים, בגסטרו ראו עדות לגסטיטיס קלה ונקבעה לי בדיקת US בשבוע הבא. על מה תופעות אלו יכולות להעיד?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב