כאבים בבטן ימנית עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

16/12/2010 | 10:50 | מאת: יעל

שלום .בת 65 מזה כשנתיים כאבים בבטן ימנית עליונה ברור גסטרו תקין .עלי לציין שיש לי הרבה מאוד גזים בבטן .השאלה שלי היתכן שגזים יכולים לגרום לכאבים דווקה בבטן ימנית עליונה ולא בכל הבטן.ואים כן מה הסיבה שיכולה להיות לכך ? תודה.

23/12/2010 | 19:03 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

תיתכנה אפשרויות נוספות לכאב בטן זה. ממליץ להמשיך הבירור עם בדיקת אולטרהסאונד של הבטן העליונה לסקירת הכבד, כיס מרה והכליות.

23/12/2010 | 19:42 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

יתכן שגזים יגרמו לכאב באזור מסוים של הבטן. אך, לפני שהייתי מאשים את הגזים הייתי ממליץ לך לעבור בדיקת קולונוסקופיה וכן אולטרהסאונד של הבטן העליונה.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב