PAIN ON THE TOP RIGHT SIDE OF THE STOMACH

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

25/11/2010 | 05:07 | מאת: mike

I HAVE PAIN EVERY TIME I EAT MAINLY IF I EAT SPICY FOOD,LEMON,TOMATO OR DRINK BEER OR OTHER ALCOHOL IT STARTED FEW YEARS AGO, IT GET WORSE WHEN I'M UNDER STTRETS I WENT TO GASTRO BUT HE COULDN'T FIND ANYTHING WRONG SO THEY SEND ME TO DO ULTRASOUND & C.T> BUT EVEN AFTER THAT NOTHING WAS FOUND, IT HAS BEEN NOW MANY YEARS BUT THE PAIN STILL HERE CAN YOU HELP WITH ANY IDEA? THANK YOU

27/11/2010 | 17:20 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

27/11/2010 | 17:23 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

did you try any antacids like Maalox or medications like zantac or omepradex? have you done any gastroscopy latey? have you done breath test?

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב