אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

09/11/2010 | 20:29 | מאת: רינה

שלום ! אני סובלת שנים מכאבי בטן שלשולים ועציריות וגם מכאבי גב בבדיקת אולטרסאונד שנעשתה לי לאחרונה התגלו אבנים בכיס המרה הכירוג המליץ על ניתוח להוצאת כיס המרה רציתי לשאול אם יש דרך לטפל בעניין עי תזונה או הדרך אחרת. תודה.

12/11/2010 | 12:11 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

לנוכח הסימפטומים שאת מתארת איני משוכנע שהפיתרון הוא הסרת כיס המרה. אבנים בכיס המרה אינם קשורות עם תלונה של שלשולים. האם עברת בירור נוסף מלבד אולטרהסאונד? לדעתי את צריכה. כאשר אדם סובל מבעיות הקשורות באבנים בכיס המרה הפתרון הוא ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב