RE כאבים בבטן ימנית עליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

31/10/2010 | 14:26 | מאת: רות

שלום.האים יכול להיות כאבים בבטן ימנית עליונה כתוצאה מחרדה?יש מצב כזה שיכאב רק בצד ימיןבבטן עליונה ולא כאב מפוזר בבטן?אולי זו שאלה קצת מוזרה שאני שואלת אני בתאריך 26/10 תיארתי את התלונות ואמרתה שאולי זה חרדה? תודה.

03/11/2010 | 21:32 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

עקרונית באנשים שסובלים מחרדה יתכנו סימפטומים גופניים כמו כאב, שינוי בהרגלי יציאה, כאב ראש, צואר, וכול' אבל, לפני שקובעים כי הסיבה היא חרדה עלינו לשלול סיבות אורגניות, ז"א סיבות הקשורות לבעיה גופנית כלשהיא.

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב