המשך לשאלה טחורים ופיסורה - דחוף

דיון מתוך פורום  כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב

21/10/2010 | 14:26 | מאת: סאם

שלום רב מעבר לכאבים הבלתי נסבלים שיש לה באיזור המנותח לאחרונה אמא סובלת מירידה חדה במשקל,7-6 קילו בחודשיים סובלת מכאבים מאוד חזקים בפרקים, ובאגן התחתון שמקרינים בצורה חריפה לגב לכיוון המותן לאחרונה יש גם תופעה של שרירים תפוסים באיזור הצוואר העליון וקושי רב להליכה מרובה , גם הליכה של 10 דקות מתישה אותה.וכפי שציינתי ערכי בדיקות הדם הינן גבוהות מאוד בשקיעת הדם. בביקור האחרון שלה אצל המנתח הוחלט לבצע לה את הקולנוסקוםפיה בהרדמה מלאה. מכיוון שבביוספיה שבוצעה ללא ידעיתנו נמצאו פוליפים. מצבה מחמיר מדי יום מה דעתך? מה המלצתך

21/10/2010 | 14:27 | מאת: סאם

לאחר שיחה שקיימתי היום עם הרופא הוא שוקל אישפוז.. עקב הקושי הרב שהיא סובלת ממנו עקב גב וצואר פתוסים וכאבים בלתי נסבלים

21/10/2010 | 16:27 | מאת: ד"ר גיל אוחנה

רעיון טוב לאשפזה ולבצע CT בטן ואגן ואף קולונוסקופיה תחת הרדמה

מנהל פורום כירורגיה של הכבד, דרכי המרה והלבלב